• Haberler
  • Konya
  • Lösev Vakfı üyelerinden Tanrıkulu kardeşlere ziyaret

Lösev Vakfı üyelerinden Tanrıkulu kardeşlere ziyaret

Lösev Vakfı Selçuklu bölgesi gönüllü üyeleri, Konya'nın tanınmış avukatlarından Cihat Tanrıkulu ve Mücahit Tanrıkulu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üyeler, vakıf çalışmaları ve hasta insanların mücadeleleri hakkında konuştu.  

Lösev Vakfı Selçuklu bölgesi gönüllüleri, Asel Esen, Nurgül Keser, Nimet Yıldırım ve Birsen Cingöz Konya Barosu’na kayıtlı Avukat Cihat Tanrıkulu ve Avukat Mücahit Tanrıkulu’nu ziyaret etti.  

Üyeler, Lösev Vakfı’nın 25 yıldır hem Lösemi hem de bürokrasi ve engelleri ile mücadele ettiklerini anlattı. Lösemi ve kanserin her geçen gün daha hızlı yayıldığını belirten üyeler, löseminin yüzde 100 tedavisi ve kanserin aşının bulunması için önlerinin açılmasını istedi.  

Üyeler aynı zamanda, Ankara Gölbaşı’nda açılan uluslararası standartlarda olan lösemi ve kanser hastanesi Lösante Hastanesi’nin yarısının boş kaldığını vurgulayarak Sağlık Bakanlığı’na seslendi. Üyeler hastanenin kullanılmayan kısımları için tam ruhsat ve uzman doktor çalıştırma izni verilmesini istedi.  

Lösev Vakfı Selçuklu bölgesi gönüllü üyeleri, Ankara’da Lösev Kent Üniversitesi ve Tıp Fakültesi’nin açılması için sadece bakanlıktan imza beklediklerini belirttiler. Üyeleri, Lösev Vakfı mağdur ve hasta insanların mücadeleleri noktasında farkındalık yaratmak istediklerini dile getirdiler. Üyeler ayrıyeten Lösante Hastanesi’nin açılması için başlattıkları mücadeleyi devam ettirmede kararlı olduklarını dile getirdiler.  

Avukat Cahit ve Mücahit Tanrıkulu, Lösev Vakfı Selçuklu Bölgesi gönlü üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve Lösev Vakfı’nın çalışmalarına tam destek vereceklerini ifade ettiler.  

Lösev Vakfı

Özel Haber

Bakmadan Geçme