Mahallesi ile aynı ismi taşıyan muhtar tekrar aday oldu

Muhtarı olduğu Hacıkaymak Mahallesi ile aynı ismi taşıyan Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel mahalli seçimlerinde, hizmete devam için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Mahallesi ile aynı ismi taşıyan muhtar tekrar aday oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen Muhtar Adayı Hacı Mustafa Kaymak, yeni projelerini mahalle sakinlerine her sahada, hem de ofisinde anlatmaya devam ediyor.
        Yerel mahalli seçimlerinde Hacıkaymak mahallesinin muhtarı ve31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden muhtar adayı olan Hacı Mustafa Kaymak, ‘Kaymak gibi Hacıkaymak’ sloganıyla çalışmalarını ilk 5 yıl tüm hızıyla devam ettirdik.. Çalışmaları hakkında bilgi aktaran Hacıkaymak Mahallesi Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak, “Mahallemizde komşuluk ilişkilerinin güçlü olduğu, huzurlu, güvenli ve mutlu bir Hacıkaymak mahallesi hedefiyle yeniden yola çıktık. Bugüne kadar yaptığımız alanlarda ve ofisimizde mahalle sakinlerine yeni projelerimizi tek tek anlatıyoruz. İnşallah bu seçimlerde de teveccüh bizden yana olursa, ‘kaymak, gibi Hacıkaymak’ mahallesini yapacağımız çalışmalarla oluşturacağız. Hacıkaymak Mahallesi kazanacaktır. Mahalle sakinlerine verdiğimiz tüm sözlerin arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. . Sahsım bu mahalle de doğdum ve bu mahalleye yeniden hizmet etmek istiyorum” dedi.

Mahallesi ile aynı ismi taşıyan muhtar tekrar aday oldu
HACIKAYMAK MUHTAR ADAYI HACI MUSTAFA KAYMAK KİMDİR?
Hacıkaymak Mahallesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Güvenlik Bilimleri Fakültesi mezunu. Devlet bakanı danışmanlığı yaptı. 2016 yalında emekli olduktan sonra çok sayıda sivil toplum kuruluşlarında ve sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak görev yaptı. Konya’da Krom spor ve Kadınhanı spor kulüplerinde futbol oynadı. Hacıkaymak Muhtar adayı Hacı Mustafa Kaymak ikisi mühendis ve biri öğretmen olmak üzere üç çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme