Mehmet Acar, AK Parti'den aday adayı oldu

Mehmet Acar Mühendislik İnşaat sahibi Mehmet Acar, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Acar, AK Parti'den aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ve Mali ve İdari yazı işleri müdürü Mustafa Uğurlu ile görüşen Acar ‘Memleketime hizmet etmek için bir yola çıktım. Rabbim yolumuzu hayırlı davamızı kutlu kılsın’ dedi.Mehmet Acar, AK Parti'den aday adayı oldu


30 yıllık siyasi hayatında hakkın, halkın ve mazlumların safında yer aldığını belirten Mehmet Acar, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday olduğunu söyledi.  Acar, ”ezelden ebede davam olan Adalet ve Kalkınma Partisinden millete hizmet için aday adayı oldum. Teşkilat mensubu bütün dava kardeşlerimin destek ve dualarını bekliyorum. Hürmet ve muhabbetle saygılar sunarım.” İfadelerini kullandı.

Mehmet Acar, Kimdir?
1965 yılında Taşkent ilçesi Kecimen köyünde doğdu. İlk, Orta ve lise öğrenimini Konya'da   tamamladı. Milli   Türk   Talebe   Birliği   ve   Milli   Selamet   Partisi   Gençlik Teşkilatlarında aktif siyasete başladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisi Konya İI Yönetim Kurulu üyeliği ve Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulundu. 2014-2017 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Konya il Yönetim kurulu üyeliği yaptı. 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Konya Milletvekili aday adayı oldu. Halen kendi kurmuş olduğu Mehmet Acar Mühendislik İnşaat isimli şirketimin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.  Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme