Melis Yalçın Eczanesi  dualarla açıldı

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalçınhan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yalçın'ın gelini Eczacı Melis Yalçın tarafından işletilen Melis Yalçın Eczanesi Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Yeni Hastanesi karşısında yapılan törenle hizmete açıldı.

Melis Yalçın Eczanesi  dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Keleş, Selçuk Üniversitesi (S.Ü.) Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı  Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Tosun, TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılışta konuşan Melis Yalçın Eczanesi  sahibi Eczacı Melis Yalçın,  mutlu gününde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederek, " Rabbimin izniyle inşallah Eczanemize gelenlerin şifa bulduğu hayırlı ve bereketli işlerimizin olduğu bir eczanemiz olur. İyi ki varsınız teşekkür ederim"  diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da , Eczacı Melis Yalçın'a başarı dileğinde bulunarak hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

 MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan da " Sağlık hizmetlerinde eczaneler önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Hayırlı olsun" dedi.

 S.Ü.  Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Tosun Eczacı Melis Yalçın'ı  tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından Melis Yalçın Eczanesi  dualarla açıldı AYNUR ÜNÜN

Bakmadan Geçme