Millet Partisi Gazetemizi ziyaret etti

Millet partisi Konya 1'nci sıra milletvekili adayı Ahmet Kara, 3'ncü sıra milletvekili adayı Ahmet Şahap ve Parti kurucu üyesi Mustafa Sayar gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı'yı ve Hakimiyet.com Yazı İşleri Müdürü Taner Özay'ı ziyaret etti.

Millet Partisi Milletvekili adayları saha çalışmalarını anlatıp ittifakları değerlendirdi. Parti kurucu üyesi olan Mustafa Sayar, Cumhur İttifakı ile Millet İttifakını değneğe benzeterek “iki ucu da tutulmaz” dedi. Dürüst bir siyaset yapmak istediklerine değinen Sayar, iki ittifakta da bulunmak istemediklerini söyledi. 
Millet Partisi 1’nci sıra milletvekili adayı Ahmet Kara, Türkiye’de ekonominin günden güne kötüye gittiğini vurgulayarak, 250 milyar olan dış borcun 950 milyar seviyelere çıktığını ifade etti.  

“ÜRETİME DESTEK VERMELİYİZ”
Türkiye’nin üretimin azaldığını ve destek verilmesi gerektiğini dile getiren Ahmet kara, “Yüzde 90 olan yerli üretimin geriledi ve her şeyi ithal eden bir ülke olduk” şeklinde konuştu. Ahmet Kara şu ifadelere yer verdi: “Üreticiyi destekleyen icraatleri yapmıyorlar. İthalatta ki gümrük vergisini kaldırıyorlar. Türkiye’de ekonomiyi çökertmeye çalışıyorlar. Bizim gibi düşünen insanlar birleşirse Türkiye kazanacak” 

Milletvekillerinden edindiğimiz bilgiye göre Millet Partisi Konya’da Cumartesi günü saat 15.00’de miting gerçekleştireceği öğrenildi. 

AHMET ÖZER

Bakmadan Geçme