Milletvekili Erdem Konya'nın o ilçesinde vatandaşlarla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem Çeltik ilçesini ve mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu onların sorunlarını dinledi.

ÇALIŞMALARI YERİNRDE İNCELEDİLER

Saha çalışmaları kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem çalışmalarına Çeltik İlçesinde  devam etti. Konya Milletvekili Orhan Erdem, Belediye Başkanı Ali Meşe ve Ak Parti İlçe Başkanı Hacı ZUHAL  ile birlikte Gökpınar-Uzunbey mahalleleri arası bağlantı yoluna başlanan genişletme  ve düzenleme çalışmasını yerinde incelediler. 

HALK ERDEM'İN ZİYARETİNDEN MEMNUN KALDI

Dokunmadık, El Sıkmadık kimse bırakmayacağız Milletvekili Erdem konuşmasında şu ifadelere yer verdi Bugün hemşehrilerimiz ile buluşmak üzere Çeltik ilçemizdeyiz... Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek hasbihal ettik.. Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımız ile birlikte  hemşerilerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile bir araya gelip talep ve önerilerini dinledik. Göremediğim tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum. Göremediğim tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum. Teşkilatlar olarak hep birlikte en iyi çalışmayı ortaya koymak durumundayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ara kademelerimiz, mahalli yönetimlerle beraber dokunmadık kimseyi bırakmadığımız, çalmadığımız kapının kalmadığı bir dönemi yürüteceğiz. Sosyal medya ayağıyla ulaşmamız gereken kitlelere en etkili şekilde ulaşmak." Bölge halkı Milletvekili Erdem'in ziyaretlerinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ELEKTRİKLİ ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLDİ

Konya Milletvekili Orhan Erdem’in destekleriyle, Belediye ve Çeltik Geliştirme Kalkındırma ve Dayanışma Derneği ile birlikte 10 adet elektrikli akülü araçları talepte bulunan vatandaşlara teslimi yapıldı. Teslim törenine Konya Milletvekili Orhan Erdem, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, Ak Parti İlçe Başkanı Hacı Zuhal ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı.
 

Bakmadan Geçme