Milletvekili Usta ve Erdem Akşehir'de Teşkilat Üyeleri ile Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ile AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir'de teşkilat üyeleri ile buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Milletvekili Usta ve Erdem Akşehir'de Teşkilat Üyeleri ile Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ile AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir’de teşkilat üyeleri ile buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Akşehir Vahap Gazi Cami’de hayırsever vatandaşların katkısı ile yapılan askıda iftar programına katılan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci ile birlikte cami bahçesinde iftar saatini bekleyen vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlara isteklerini soran Milletvekili Erdem, Vahap Gazi Kuran Kursu’nu da ziyaret etti.

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrasında AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ile mahalle başkanları ve meclis üyeleri ile buluşan Milletvekili Usta ve Erdem bir istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, iki yıldır salgın nedeniyle bu tür buluşmaların sınırlı olarak yapılabildiğini belirterek salgının gücünü kaybetmesiyle iki yıldır özlenen güzel bir Ramazan ayı geçirildiğini söyledi. Ramazan boyunca toplu iftarlar yerine, şehit aileleri, ihtiyaç sahibi kişilerin evleri, cezaevinde, askerlerle, üniversiteli gençlerle, milli eğitim pansiyonlarında kalan öğrencilerle iftar açtıklarını söyleyen Başkan Akkaya, teravih buluşmaları etkinliği ile de camilerde hemşehrileriyle buluşarak istek ve taleplerini dinlediklerini belirtti. Başkan Akkaya “bu güzel birlik ve beraberliğimiz bozulmadan ilelebet devam etsin inşallah” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’da yaptığı konuşmada AK Parti’nin büyük bir aile olduğunun altını çizerek AK Parti’nin 20 yıl önce olduğu gibi gönüllerde ve dillerde olduğunu söyledi. Çardakoğlu “İnsanların hala o gözlerindeki umudu, o tebessümü bizlere yansıtması gerçekten çok güzel ve gurur verici” diye konuştu.

Türkiye 2023 hedeflerine hızla koşarken kendilerinin de bütün güçleri ve büyük bir gayretle çalıştıklarını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, muhalefetin 2 yıllık pandemi sürecinde kendilerine pay çıkarmaya çalıştığını ancak AK Parti’nin çalışmaları ile yine dar çerçevelerine dönüklerini söyleyerek “bir olmuyor iki olmuyor altısı bir masaya toplanıyor, bir de geride bir tane var, 6+1, birbirine benzemez bir araya gelecekler. Masada nasıl oturacaklarına karar veremiyorlar, ülkeyi yönetecekler” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’da; muhalefet partilerinin yaptığı algı operasyonlarına dikkat çekti. Usta “Bu altılı grup ‘biz gelirsek güçlendirilmiş parlementer sistem getireceğiz’ diyorlar.  Soruyoruz Nedir bu güçlendirilmiş parlementer sistem? Vatandaşta merak ediyor bir anlatın diyoruz, hiçbir şey yok. Onu bile daha kendi aralarında netleştirmiş değiller. Şunu söyleyeyim inanın şu an Türkiye’nin yönetildiği başkanlık sistemi onların gerçekleştirmek istediği bir sistem aslında. O yüzden sadece ve sadece eleştirmek için ve milletin kafasını karıştırmak için uydurdukları birkaç  cümleden başka bir şey değil güçlendirilmiş parlamenter sistem. Türkiye bugün bu iktidarla yöneltilmiyor olsaydı,  ne bu salgından biz bu kadar başarılı çıkabilirdik, ne de dünyayı sarsan bu ekonomik sıkıntılardan, krizlerden güçlü olarak çıkamazdık. Bunu hepimizin çok iyi bilmesi lazım. Biz ne yaptıysak inanarak, güvenerek ve bu milleti arkamıza alarak yaptık. Bu altılıı çetenin yaptığı gibi bir takım terör örgütlerini, bir takım çıkar odaklarını, kimin nereyi yönettiği belli olmayan örgütlerle işbirliği içerisinde olarak bugüne kadar hiç kimse bize destek olmadı ve olmayacaktır da. Biz sadece ve sadece milletimizden güç aldık. Milletimizden aldığımız güçle bugün bu noktaya geldik. Bundan sonra da yine aynı güçle devam etmeyi istiyoruz. Bizim yalanlarla, dolanlarla işimiz olmaz. Biz gerçekle iş yaparız, hakikatle iş yaparız. Unutmayın her zaman hakikat kazanır. Birileri yalanla ve algı operasyonlarıyla, sanki kendilerini çok başarılıymış gibi gösteriyorlar ama yalanları da ortaya çıkıyor. İşte bir Genel Başkan Kılıçdaroğlu iki gün önce elektrik kesik diye bir evi ziyaret ediyor sonra bakanlığımız da bir açıklama yapıyor ‘bu evin elektriği kesik değil diye niye yakmadınız ışıkları’ diyor. Yalan işte yalanları ortaya çıktı. Kendi evinin elektriğini ödemedi kestirdi, şimdi de mağdur edebiyatı yapıyor. Bir taraftan da bir gecesi 100 bin liralık olan bir otelde konaklayarak oradan da yayın yaparak arkasını da fon koydurtuyor. Bu kadar yalanı bu millet kabul etmez, bu kadar algı operasyonunu bu millet kabul etmez” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Hıdırlık çay bahçesindeki vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Usta ve Erdem , üniversiteli gençlerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Milletvekili Orhan Erdem Akşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Teravih Buluşmaları kapsamında Vahap Gazi Camide cami çıkışında vatandaşlar bir araya gelip, közde çay eşliğinde onların istek ve taleplerini de dinledi.

Bakmadan Geçme