Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Teknofest'te o okulun standını ziyaret etti

Ankara'da düzenlenen Teknofest'te Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun Standını Ziyaret Etti

30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanında Milli Eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımlarıyla gerçekleşen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan  TEKNOFEST’te , Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinin geliştirdiği “İnsansız Su Altı Aracı” projesi  ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
 
Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, geliştirdikleri proje ile Türkiye genelinde Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında ilk üçe girerek Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün daveti üzerine TEKNOFEST festivaline katıldı.
 
TEKNOFEST’te Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün projeleri “Başarılı Örnekler Sergisi,  HİSAR (İmam Hatip, İnavasyon, Sitem, Robotik) ve ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli)” olmak üzere üç ayrı başlık altında sınıflandırılırken “en iyi proje ödülü” alan Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin projesi Başarılı Örnekler Sergisi’nde yer aldı.  
 
Okul standı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Ahmet İşleyen, Ar-Ge Projeler Daire Başkanı Uğur Tecir ve birçok devlet erkânı tarafından ziyaret edildi. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Muzaffer Çağlayan danışmanlığında Şerife Dikbaş, Nursena Ak, Havva Nur Küpeli tarafından hazırlanan proje ve sunum, Bakan ve ziyaretçilerin takdirini kazandı.

Bakmadan Geçme