Monero (XMR) Coin nedir? Monero (XMR) nereden alınır? Monero (XMR) nasıl alınır?

Monero (XMR) gizliliğe ve sansüre dayanıklı işlemlere odaklanan kripto paradır. Peki Monero Coin nedir? Monero nereden alınır? Monero nasıl alınır? İşte detaylar…

Kriptomat sitesinden edinilen bilgiye göre; Monero (XMR), 2014'te Nisan ayında oluşturulmuş gizliliğe ve sansüre dayanıklı işlemlere odaklanan kripto paradır. Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere mevcut kripto para birimlerinin çoğunluğu şeffaf blok zincirlerine sahiptir. Monero (XMR), kripto para değiştirilebilir, olduğundan belirli bir kullanıcı veya gerçek dünya kimliğiyle ilişkilendirilemez. 

Değiştirilebilir ifadesi, her birimin aynı olduğu ve o para biriminin diğer her birimiyle karşılıklı olarak değiştirilebildiği bir para birimini tanımlar. 

Monero (XMR) Coin nedir? Monero (XMR) nereden alınır? Monero (XMR) nasıl alınır?

Darknet’ten satın alınan bir Bitcoin, blok zinciri işlem analizi yoluyla Coinbase’den satın alınan bir Bitcoin’den ayırt edilebilirken, iki ayrı Monero parası tamamen aynı görünür ve birbirinden ayırt edilemez.

Monero diğer bir özelliği yapılan ödemelerini izleyemedikleri veya kullanıcıları hakkında veri toplayamadıkları için, Monero birçok finansalcı için rağbet görmeyen bir para birimi haline gelmektedir.

Monero (XMR) Coin nedir? Monero (XMR) nereden alınır? Monero (XMR) nasıl alınır?

Monero (XMR) Nereden Alınır?

Monero Coin’i bu plâtformlarından alınır;  
USDT, 
BTC, 
ETH, 
UST, 
BNB işlem çiftleriyle Binance, 
Kraken, 
Huobi, 
Bitfinex, 
KuCoin, 
Gate.io, 
OKX 

MONERO (XMR) NASIL ALINIR?

Öncelikle Monero Coin’i satın almak için ücretsiz hesap oluşturulması gerekir. Monero varlığını nasıl almak istediğinizi seçip ödeme bilgilerini ve ücretleri kontrol edilir.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme