Motorin Fiyatlarında Müjde: Yarından İtibaren 88 Kuruşluk Daha İndirim!

Türkiye'de araç sahiplerini sevindirecek bir gelişme yaşanıyor. Yarından (8 Aralık Cuma) itibaren motorin fiyatlarında 88 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Bugün itibariyle ise motorine 1 lira 34 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Akaryakıt kullanıcıları ise 'bu indirimler hayra alamet mi? Daha büyük zamlar geliyor da bu indirimler ondan mı yapılıyor?' sorularını soruyor.

Yarından (8 Aralık Cuma) itibaren motorin fiyatlarında 88 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Bugün ise motorine 1 lira 34 kuruşluk bir indirim yapılmıştı.

Uluslararası piyasalarda Brent petroldeki hareketlilik, küresel akaryakıt sektöründeki düşüşleri de beraberinde getiriyor. Bu düşüşler, sürücülere yakıt fiyatlarını daha yakından takip etme fırsatı sunuyor.

Brent petrolün varil fiyatının 74 dolara düşmesi, 5 ayın en düşük seviyelerine ulaşmasına neden oldu. Bu durum, Türkiye'deki motorin fiyatlarında ikinci bir indirimi beraberinde getirdi.

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 30 kuruşluk bir indirim yapıldı. Ancak daha büyük bir müjde de 8 Aralık Cuma gününden itibaren geçerli olacak. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, motorin fiyatlarında 88 kuruşluk bir indirim bekleniyor.

Benzin grubunda ise şu an için herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Ancak motorin fiyatlarındaki bu olumlu gelişme, sürücülerin yakıt masraflarında rahatlama sağlayacak gibi görünüyor.

Araç sahipleri, yakıt fiyatlarındaki bu olumlu trendi yakından takip ederek, 8 Aralık'tan itibaren geçerli olacak indirimden avantaj sağlayabilecekler.

AKILLARDA SORU İŞARETİ VAR

Tüm bu indirimler olumlu birer gelişme olarak görünse de akıllara bazı soruları da getiriyor. Akaryakıt kullanıcıları her gelen indirimin ardından büyük bir zam görmeye alışık olduğu için bu gelen indirim sonrası da şu soruları sormaya başladılar: “Acaba bu gelen indirim hayra alamet mi? Daha büyük zamlar gelecek de onun için mi bu indirimler yapılıyor? Bir verip on almaya mı hazırlanıyorlar?

Özel Haber

Bakmadan Geçme