Motosiklet iki yayaya çarptı

Antalya'da motosikletin yayaya çarpması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Antalya’nın Alanya ilçesinde Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi. 07 BMA 994 plakalı E.A. isimli şahsın idaresindeki motosiklet seyir halindeyken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan S.B. isimli vatandaşa ve o esnada yol kenarında olan İ.K. isimli şahısa çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü E.A., S.B. ve İ.K. yaralandı.

Çevredeki şahısların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı olarak hastaneye kaldırdığı S.B., doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan İ.K.’nin durumunun iyi olduğu, E.A.’nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazaya ait bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, E.A. isimli şahsın idaresindeki motosikletin, S.B. ve İ.K.’ye çarptığı görüldü. Çarpmanın etkisiyle motosikletin ve yayanın yerde sürüklendiği, çevredeki vatandaşların yaralılara yardıma koştuğu anlar da görüntülerde yer aldı.

 

Bakmadan Geçme