Müjde elektriğe zam…?

1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik tarifeleri belirlendi. Elektrik tarifesi mesken aboneleri, ticarethane ve sanayi aboneleri için sabit kaldı

Müjde elektriğe zam…?
TAKİP ET Google News ile Takip Et


2024’ün ilk gününe KOSKİ’nin %12 zam oranıyla uyanan Konyalılar ilerleyen saatlerde yeni zam haberleri beklerken, beklenmedik bir gelişme yaşadı. Resmi gazetede yayınlanması ile birlikte Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. Elektrik tarifesi mesken aboneleri, ticarethane ve sanayi aboneleri için sabit kaldığı açıklandı. 

Müjde elektriğe zam…?
Buna göre, 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik tarifesi mesken aboneleri, ticarethane ve sanayi aboneleri için sabit kaldı. İlk kademede bulunan mesken abonelerinin tarifesinde kilovatsaat başı fiyat 134,1070 kuruş, yüksek kademede yer alanların tarifesinde ise kilovatsaat başı fiyat 199,1154 kuruş olan rakamlarda değişikliğe gidilmedi. İlk kademede yer alan ticarethane abonelerinin tarifesinde elektriğin kilovatsaat fiyatı 279,0395 kuruş, yüksek kademedeki kilovatsaat fiyat da 370,6589 kuruş olarak sabit kaldı.

Bakmadan Geçme