• Haberler
  • Asayiş
  • Müşteri kapma kavgasında amcasını öldüren şahıs yakalandı

Müşteri kapma kavgasında amcasını öldüren şahıs yakalandı

İzmir'de pazarda çalışan akrabalar arasında çıkan kavgada, amcasını tabancayla vurup öldüren şahıs yakalandı. Şüphelinin bir köy evinde saklandığı belirlendi.

Olay 16 Şubat Cuma günü saat 22.30 sıralarında, ilçeye bağlı Özgür Mahallesi 3896 Sokakta meydana geldi. Pazarda balık satan akrabalardan 64 yaşındaki Sertif Şaşı ve 36 yaşındaki oğlu E.Ş. ile Sertif Şaşı’nın kardeşinin oğlu olan 24 yaşındaki M.Ş. ve 22 yaşındaki D.Ş. arasında, müşteri kapma nedeniyle tartışma çıktı.

Akrabalar arasında çıkan tartışmanın devamında, akşam saatlerinde M.Ş. ve D.Ş., Sertif Şaşı’nın evine gitti. Burada tartışma yeniden başladı ve kavgaya dönüştü. O esnada M.Ş. yanında getirdiği tabancayla ateş açmaya başladı. 64 yaşındaki şahıs göğsünden ve bacaklarından, oğlu E.Ş. ise bacaklarından yaralandı.

Saldırgan yeğenler olay yerinden kaçtı. Çevrede silah seslerini duyanların olayı ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis bölgede güvenlik önlemleri aldı, sağlık ekipleri ise yaralı baba ve oğlunu ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sertif Şaşı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğlu E.Ş. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Amcasını tabancayla vurarak öldüren M.Ş.’yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay esnasında M.Ş. ile birlikte evde bulunan D.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen D.Ş.’nin ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme