Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı'dan Başkan Fatih Özgökçen'e: Hakkımız Haram olsun

Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, İstanbulspor Karşılaşması öncesi Sosyal Medya hesabından Başkan Fatih Özgökçen'e eleştirilerde bulundu. Soğancı, ' Yıllardır peşinden koştuğumuz sevdamızdan, Bizleri ayrı tutma çabası içerisinde olan başta Fatih Özgökçen ve Yalakalarına hakkımız haram olsun' dedi.

Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı'dan Başkan Fatih Özgökçen'e: Hakkımız Haram olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Tümosan Konyaspor, 2023-2024 sezonunu İstanbulspor Karşılaşması ile açtı. Karşılaşma oynanırken tribünlerin boş olması ve Taraftarların karşılaşmaya ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. 

İstanbulspor Karşılaşması öncesi Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulunan Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, Başkan Fatih Özgökçen'e tepki gösterdi.

Soğancı, "Yıllardır peşinden koştuğumuz sevdamızdan, Bizleri ayrı tutma çabası içerisinde olan Başta Fatih Özgökçen ve Yalakalarına hakkımız haram olsun. Bilindiği üzere kulübümüz yönetimi ile sorunlarımızı ara ara Sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna yansıtıyoruz. Kulübümüz Başkanı Fatih Özgökçen'in gurubumuza karşı tavrı hâlâ değişmiş değil. KUZEY ALT / ÜST ve BATI ALT'ın bazı bölümleri diğer guruba ücretsiz verilip peşkeş çekilmektedir. GÜNEY ALT / ÜST için gurubumuzu sindirme ve yıpratma politikası devam etsede duruşumuz hâlen nettir." İfadelerini kullandı.Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı'dan Başkan Fatih Özgökçen'e

 

Bakmadan Geçme