• Haberler
  • Güncel
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Arasında Lezzetli Rekabet

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Arasında Lezzetli Rekabet

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Meslek Yüksekokulu (MYO) Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı, öğretim elemanları arasında lezzetli bir rekabetin yaşandığı bir yemek yarışması düzenledi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Atölyesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, öğretim elemanları birbirleriyle kıyasıya yarışarak gastronomi yeteneklerini sergiledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Arasında Lezzetli Rekabet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Necmettin Erbakan Üniversitesi, öğretim elemanları arasında yemek yarışması düzenledi.

Yemeklerin kura usulü ile belirlendiği bu heyecan dolu etkinlikte, Meram MYO öğretim elemanları kendi alanlarındaki ustalıklarını ortaya koymak için bir araya geldi. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğretim elemanlarından oluşan jüri, lezzetli yemekleri değerlendirdi.

NEÜ'de en iyi yemeği için yarıştılar

YARIŞMANIN KAZANANLARI

Yarışmanın sonuçlarına göre, Öğr. Gör. Murat Çalış "Ankara Tava" yemeğiyle birinci, Doç. Dr. Süleyman Doğu "Özbek Pilavı" ile ikinci, Öğr. Gör. Ali Giray ise "Beef Stroganoff" yemeğiyle üçüncü oldu.

 

KADIN ÖĞRETİM ELEMANLARI İÇİN DE YAPILACAK

Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu, yarışmanın birleştirici ve öğretim elemanları arasındaki samimiyeti artıran bir etkinlik olduğunu belirterek, bu tarz etkinliklerin kurumun vizyonu açısından önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, kadın öğretim elemanlarının da katılacağı bir etkinliğin planlandığını dile getirdi.

Meram MYO Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Cemil Uslu ise, yarışmanın yoğun katılımla ve güzel bir şekilde sonuçlandığını ifade ederek, öğretim elemanlarının çabası ve gayretiyle ortaya çıkan güzel yemeklerin uzman mutfak hocalarının beğenisine sunulduğunu belirtti.

GELENEKSEL HALE GELEBİLİR

Bu etkinliğin, Meram MYO'da geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Öğretim elemanları arasında dostane rekabetin ve lezzetli yemeklerin buluştuğu bu etkinlik, gelecek yıllarda da devam edecek gibi görünüyor.

NEÜ'de en iyi yemeği için yarıştılar

Bakmadan Geçme