• Haberler
  • Konya
  • Yeniden Refah Partisi'nin Konya İl Divan toplantısı gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi'nin Konya İl Divan toplantısı gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Konya İl Divan toplantısı Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi'nin Konya İl Divan toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Konya İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ramazan Menteşe, Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, belediye başkan adayları, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Konya İl Başkanı Temel Peker, toplantıda yaptığı konuşmasında partinin üye sayısındaki artıştan memnuyet duyduğunu dile getirdi. Peker, "Konya İl Teşkilatımız, 1 Ağustos 2023 tarihinden bu yana büyük bir başarı elde etti. Üye sayımızı13 bine çıkararak yüzde 100'lük bir büyüme kaydettik. Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof Dr. Sacit Günbey, toplantıda Konya'nın Milli Görüş'ün taban noktası olduğunu söyledi. Günbey konuşmasında, "Erbakan hocamız buraya gelerek temeli atmıştır. Konya hep örnek bir il olmuştur. Başkanımız Temel Peker, 3 aya sığmayacak bir çalışma yapmış ve üye sayısını arttırmıştır." ifadelerine yer verdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme