NEÜ'de rektör yardımcıları devir teslim ve veda programı gerçekleşti

Dört yıldır Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) rektör yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Prof. Dr. Oğuz Doğan ve Prof. Dr. Muhiddin Okumuşlar onuruna bir veda programı düzenlendi.

NEÜ'de rektör yardımcıları devir teslim ve veda programı gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

NEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahraman ile Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Birekul, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddesi uyarınca NEÜ Rektör Yardımcılıklarına atanmışlardı. Kahraman ve Birekul, düzenlenen devir teslim programının ardından görevlerine başladı.

NEÜ 15 Temmuz Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim ve veda programında NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, bugüne kadar sunmuş oldukları değerli hizmetleri ve bu süreçte Necmettin Erbakan Üniversitesinin, Türk Yükseköğretiminde elde ettiği başarı grafiğine sağladıkları üstün katkılarından dolayı Prof. Dr. Mızırak, Prof. Dr. Doğan, Prof. Dr. Okumuşlar’a ve rektör danışmanı olarak görev yapan Dr. Hasan Kazak’a teşekkür ederek, kendilerine plaket takdiminde bulundu.

Program, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından düzenlenen yemekle son buldu.

Yeni durumda, Rektör Yardımcıları Doğan, Mızırak ve Okumuşlar görevlerini Kahraman ve Birekul'a devrettiler. Rektör Danışmanı olarak görev yapan Dr. Hasan Kazak da yeni dönemde görev almayacak. Boşta olan bir rektör yardımcılığı için de önümüzdeki süreçte bir atama yapılacak.

Üniversiteden yapılan açıklamada, “Görevlerine yeni atanan değerli hocalarımızı tebrik ederken, görevlerini devreden kıymetli hocalarımıza, Üniversitemize hizmetleri ve üstün katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatlarında ve yaşamlarında başarı ve esenlikler dileriz” denildi. Haber Merkezi

Bakmadan Geçme