O dekan görevine başladı

Selçuk Üniversitesi Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban, görevi Prof. Dr. Süleyman Neşeli'den devraldı.

Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde hazır bulunan; Akşehir Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şahin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Soykan Uysal, Yüksekokul Sekreteri Habip Özdemir, Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Muhammet Altunyaldız ve Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi akademik ve idari personeli, Dekan Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban’a yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Törende söz alan Dekan Sarıçoban, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, özetle şu ifadelere yer verdi:

“Fakültemizin kurulmasından bugünlere gelmesinde emeği geçenlere ve bugün kendisinden görevi teslim aldığım Prof. Dr. Süleyman Neşeli’ye fakültemizin akademik, idari ve sosyokültürel gelişimine yönelik tüm çalışmaları ve gayretleri için şükranlarımı sunarım. Kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.Fakültemizin yerel, ulusal ve uluslararası seviyede daha iyi yerlere gelmesi için nitelikli ve başarılı, proje kültürü yerleşmiş üretken insanlar yetiştirmek için her türlü çabayı göstermeye hazırız. Akşehir’in gelişimine katkı sağlama heyecanını taşıdığımızı da belirtmek istiyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme