O isim DEVA partisi Konya milletvekili aday adayı oldu

Konya barosu avukatlarından Avukat Furkan Bilal yaşar, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Deva Partisinden Konya Milletvekili Aday Adayı oldu.

O isim DEVA partisi Konya milletvekili aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya barosu avukatlarından Avukat Furkan Bilal yaşar, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Deva Partisinden Konya Milletvekili Aday Adayı oldu. Hedef ve ideallerini aktaran Bilal Yaşar, “Amacımız kuvvetler ayrılığı esasına ve hukuk üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı saygın ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmektir.” şeklinde konuştu. 

FURKAN BİLAL YAŞAR KİMDİR?

1995 yılında Konya Selçuklu’da doğdu. İlköğretimi Konya Barbaros İlköğretim Okulunda, liseyi Konya Meram Anadolu Lisesinde okuduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinde tamamladı. Şu an Selçuk üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü Uluslararası Ticaret bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Mesleğini ortağı olduğu B&R Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak devam etmektedir. İngilizce bilmektedir.
 

Bakmadan Geçme