O projede sona yaklaşılıyor

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bugüne ortaya koydukları tarihi hizmetleri taçlandıracakları meydan projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı.

O projede sona yaklaşılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapımında son aşamaya gelinen meydan projesiyle ilgili bilgi verdi. Yıllardır yıllık bütçelerin çok büyük bir kısımlarını yatırımlara ayırarak bu konuda en başarılı belediyeler arasında yer aldıklarını belirten Başkan Kale, her alandaki büyük eserlerle adeta ikinci kuruluş dönemini yaşayan Cihanbeyli’deki çalışmalarını meydan projesiyle taçlandıracaklarını belirtti. Çalışmalarda artık sona yaklaştıklarını anlatan Kale “İçerisinde sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma alanı, kafeterya, seyir terasları, ticari alanlar, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, şelale ve rekreasyon alanlarının yer aldığı meydan projemiz Cihanbeyli’ye yeni bir vizyon kazandıracak. İlçemiz yeni dönemde meydanıyla anılacak. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir eser olacak.” dedi.  

O projede sona yaklaşılıyor
Yeni otogar, öğretmenevi, kamyon garajı ve galericiler sitesi inşaatlarının da hızla devam ettiğini anlatan Kale, “Cihanbeyli’yi geleceğe en güzel şekilde hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme