Okul müdürünün büyük azmi!

Bu müdür başka! Okulda beden eğitimi öğretmeni yok! Okul futbol takımını turnuvalara hazırlıyor

Konya merkez Karatay İlçesinde bulunan Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu Müdürü İbrahim Yeniay, okulunda Beden Eğitimi öğretmeni olmamasına rağmen büyük bir özveriyle okul futbol takımını geçen yıl olduğu gibi bu yılda Karatay Belediyesince düzenlenen İlkokullar Arası Dostluk ve kardeşlik Futbol Turnuvasına hazırlıyor.

KARATAY BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Geçen yılki turnuvada 39 takım içinde 4. olarak turnuvayı tamamlayan Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokuluna bu yılda başarılı bir sonuç almak için çalışmalarını sürdüren 44 yıllık meslek hayatının 35 yıla yakınını idareci olarak geçiren 63 yaşındaki okul müdürü İbrahim Yeniay, “Öğrencilerin bu tür sosyal etkinliklere katılarak becerilerinin gelişmesine ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına büyük katkı sağladığını, ayrıca ileriki yaşlarında hatırlayacakları güzel bir anı olacağını belirterek, bu yılki futbol turnuvasın da kardeşlik ve dostluk içinde geçmesini diledi. Ayrıca Karatay belediyesine de katkılarından dolayı teşekkür etti.”

OKUL TAKIMI TURNUVA ÖNCESİNDE MORALLİ

Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu, turnuva öncesi yaptığı hazırlık maçlarında Hacı Yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlkokulunu 8-2, Hediye Mehmet Ali Uzaman İlkokulunu 4-2 gibi skorlarla yenerek turnuva öncesi moral buldu.

 

 

Bakmadan Geçme