Ölüm haberine gitti, dehşeti yaşadı
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi D100 Karayolu üzerinde meydana gelen olayda, görevini yapmaya çalışan bir gazeteci çirkin bir saldırının hedefi oldu.
Edinilen bilgiye göre, bölgede yaşanan bir ölümlü olayın haberini alan muhabir Tayyar Öztoprak, gelişmeleri aktarmak ve olayı takip etmek üzere D100 Karayolu üzerindeki adrese gitti. Olay yerinde durumu anlamaya çalışan ve görevini yapmaya gayret eden Öztoprak, kimliği henüz belirlenemeyen iki şahsın aniden fiili saldırısına uğradı. Neye uğradığını şaşıran muhabir, şahısların peş peşe indirdiği yumruk darbeleriyle yaralandı.
KANLAR İÇİNDE KALDI, SALDIRGANLAR KAÇTI
Saldırıyı gerçekleştiren magandalar olayın ardından hızla kaçarak izlerini kaybettirdi. Yüzü kanlar içinde kalan ve olay yerinde yaralanan muhabir Tayyar Öztoprak, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Basın özgürlüğüne ve görevi başındaki gazeteciye yönelik yapılan bu çirkin saldırının ardından Öztoprak, kendisini darbeden 2 şahıstan da şikayetçi oldu.
Polis ve jandarma ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

