Özboyacı'da Roberto Bravo günleri

Özboyacı'da Roberto Bravo ile 'Sıra Dışı Mücevher Günleri' tekrar başlıyor.

ÖZBOYACI’DA SIRA DIŞI BİR ŞEYLER OLUYOR!

Özboyacı’da Roberto Bravo ile “Sıra Dışı Mücevher Günleri” tekrar başlıyor. Geçtiğimiz sene gerçekleşen ve yoğun ilgi gören mücevher günleri bu sene 23-26 Kasım tarihlerinde Özboyacı Kulesite AVM mağazasında tekrar gerçekleşecek. En özel koleksiyon ürünlerin sergilendiği mücevher günlerine katılımın yoğun olması bekleniyor.

Özboyacı Altın Kulesite AVM içindeki mağazasında 23 Kasım’dan 26 Kasım tarihine kadar devam edecek olan Roberto Bravo ‘Sıradışı Mücevher Günleri’ farklı mücevher ürünleri sevenler için kaçırılmayacak bir etkinlik olma özelliği taşıyor.  En özel koleksiyonlardan oluşan birbirinden farklı altın, elmas ve pırlanta tasarımlar farklı olmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

ÖZEL ÜRÜNLER ÖZEL FİYATLAR

Farklı tasarımlara sahip mücevherler, etkinlik için özel fiyatlar ile alıcılarıyla buluşacak. Farklı tasarımları ile dikkat çeken ürünler, özel fiyatları ile de ilgili kadınları mutlu edecek. 26’a Kasım tarihine kadar Özboyacı Kulesite AVM mağazasında giderek en farklı tasarım mücevherlere göz gezdirebilirsiniz.

SIRA DIŞI TASARIMLAR

Etkinliğin adından da anladığımız gibi, Özboyacı bu etkinlikte en farklı tasarıma sahip ürünleri sergilemeyi hedefliyor. Klasik ve alışılagelmiş mücevherlerin değil, en farklı ürünler sevenleri ile buluşuyor. Aynı vitrin ürünlerden sıkılan ve farklı tasarımlı mücevherler görmek isteyenler için hazırlanan etkinlik klasik çadır etkinliklerinden farklılaşarak da dikkat çekiyor.

Roberto Bravo ile altın ve pırlanta grubuyla çalışan Özboyacı, bu etkinlik ile kimsenin görmediği ürünleri sergilemeyi hedefliyor. Sıra Dışı Mücevher Günleri, kimsede olmayan ürünleri tercih eden kadınların beklentisi karşılamaya odaklanıyor.

HER DETAYI İLE “SIRA DIŞI”

Sergilenecek ürünlerin tasarımları kadar hazırlanışlarındaki tekniklerde farklı. Farklı çizgilerde altını görmek son zamanlarda kadınların dikkatini çeken bir konu. Özboyacı bu etkinlik ile kadınları klasik takı çizgilerinden uzaklaştırıp daha sıra dışı daha farklı bir altın takı çizgisi olduğunu göstermek istiyor.

Özboyacı farklı takıları seven, sıra dışı tasarımlara yer vermek ve özel fiyatlardan yararlanmak isteyen tüm kadınları 23-26 Kasım tarihlerinde Özboyacı Kulesite AVM’ye bekliyor…

Bakmadan Geçme