Özdağ, Starbucks'ta Oturan Gençleri Ziyaret Etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'da bulunan bir Starbucks şubesini ziyaret ederek, İsrail mallarını boykot eden gençlere karşı çirkin sözler sarf etti. Özdağ'ın bu talihsiz açıklamaları, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

Özdağ, Starbucks'ta Oturan Gençleri Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'da bulunan bir Starbucks şubesini ziyaret ederek, İsrail mallarını boykot eden gençlere karşı çirkin sözler sarf etti.

Özdağ'ın bu talihsiz açıklamaları, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

Zafer Partisi lideri Özdağ, kahve içen gençlere yönelik, "Buradakiler İsrail’i desteklemiyor. Asıl İsrail’i destekleyenler buraya gelip kahve döken salaklardır" şeklinde ifadelerde bulunarak boykot yanlısı gençleri hedef aldı.

Genç bir katılımcının, "Biz salağa salak deriz hocam" şeklindeki ifadesine karşı tepki gülmenin ötesinde tepki göstermeyen Özdağ, eleştirilere neden oldu.

Söz konusu olay, siyasetin ahlaki sınırlarını aşan bir tutumu içermesi ve gençleri hedef alması sebebiyle kamuoyunda büyük yankı buldu.

Özellikle sosyal medyada başlayan tepkiler, Özdağ'ın sözlerine karşı geniş bir toplumsal eleştiriyi beraberinde getirdi.

Yorumlar 1
Hakan Taşçı 16 Aralık 2023 07:57

Dikkat ümit Özdağ gibi içmizdeki hainlere dikkat edelimublar aracılığı ile Türkiye müslüman dünyasından ayrıştırılıyor.Yahudi hayranın Ümit Özdağ. Türklükle islamiyet'le karşı olduğunu ortaya çıktı Türk ve Müslüman düşmanı Yahudi ssostu Millet senin tuzağına gelmedi gelmeyecek

Bakmadan Geçme