Paris Saint-Germain Yeni yıldızlar peşinde

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde eski formunda olmayan Paris Saint-Germain, ayrılması gündemde olan yıldız futbolcularının yerine Yeni yıldızlar transfer etmeyi düşünüyor.

Paris Saint-Germain Yeni yıldızlar peşinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski formundan çok uzaklarda olan  Paris Saint-Germain için yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Mart ayı içerisinde kritik bir eşikten geçecek olan Paris ekibi hem transferlerin hem de teknik direktörün geleceği için önemli kararlar alacak.
Gelecek maçlarda Messi, Neymar ve Mbappe'nin geleceği belli olacakken Fransız basınında üç yıldızın alternatifi hakkında önemli isimler ortaya çıktı.  

Messi’nin ayrılması gündemde
Messi ile hala sözleşme imzalayamayan PSG’de Neymar ile Mbappe'nin de ayrılma ihtimalleri bulunuyor.  Her ihtimale karşı üç yıldızın yerine alternatiflerini belirleyem Paris ekibi L'Equipe'in yaptığı habere göre önümüzdeki transfer döneminde Frankfurt'un yıldız forveti Kolo Muani’yi  listenin ilk sırasına aldı. Diğer iki isim de yine Bundesliga'dan Marcus Thuram ve Manu Kone. Borussia Mönchengladbach'a forma giyen ikilinden Thuram'ın sözleşmesi sezon sonunda sona ererken 25 yaşındaki oyuncunun sözleşme imzalamayacağı açıklanmıştı. 21 yaşındaki Manu Kone'nin de 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
 

Bakmadan Geçme