• Haberler
  • Asayiş
  • Park halindeki tıra başka bir tır çarptı: 2 ölü 1 yaralı

Park halindeki tıra başka bir tır çarptı: 2 ölü 1 yaralı

Anadolu Otoyolu'nda park halindeki tıra başka bir tırın çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara istikameti Hendek Balıklıihsaniye mevkisinde Hüseyin Özdemir'in kullandığı 28 EE 540 plakalı aracın lastiği patladı. Bunun üzerine Özdemir, demir bou yüklü aracını emniyet şeridine park etti. Araçta yolcu konumunda bulunan Sevgi Özdemir ve Hüseyin Özdemir tırın durumunu kontrol etmek için tırdan indi. O sırada, aynı istikamette seyir halinde olan Y.K. kontrolündeki 41 AEC 388 plakalı tır, emniyet şeridindeki tıra çarparak yan yattı. Çarpmasın etkisiyle Hüseyin Özdemir bariyerlerin kenarına savrulurken, Sevgi Özdemir tırın altında kaldı. 
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye,polis, jandarma ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemeniz sonucunda Hüseyin ve Sevgi Özdemir'in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazeler yapılan incelemeleri ardından hastane morguna kaldırıldı.  
Yaralanan sürücü Y.K. ise ambulansla hastaneye kaldıldırıldı. 

AA

Bakmadan Geçme