Pekyatırmacı'dan 12 Dış Mahalleye Ziyaret!

·Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede bulunan 12 dış mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Pekyatırmacı'dan 12 Dış Mahalleye Ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı yerlerine ziyaretler yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, hafta sonunu Dağdere, Meydanköy, Biçer, Kınık, Bağrıkurt, Tatköy, Sulutas, Sarayköy, Küçükmuhsine, Ulumuhsine, Akpınar ve Selahattin Mahallelerinde hemşehri buluşmasına ayırdı. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi’nin sunduğu hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerinden gelen talep ve önerileri dinledi.

“Hizmetlerimizi planlamak için tüm mahallelerimizi ziyaret ediyor ve yerinde incelemeler yapıyoruz”

Selçuklu’da yürütülen tüm faaliyetleri değerlendirmek için vatandaşlarla düzenli olarak görüştüklerini ve onlarla bir araya geldiklerini söyleyen Pekyatırmacı, “Merkezden uzakta bulunan mahallelerimize sunduğumuz hizmetler bölgeye katma değer kazandırıyor. Ziyaretler sırasında proje aşamasında olan hizmetleri de amacına uygun şekilde değerlendirmeye alıyoruz. Yine mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını doğrudan dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak merkez ilçelerimizde yürüttüğümüz belediye hizmetlerini, merkezden uzaktaki mahallelerimize de en iyi şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimizi planlamak için tüm mahallelerimizi ziyaret ediyor ve yerinde incelemeler yapıyoruz. Bu sayede bir yandan sunulan hizmetleri ve devam eden projeleri değerlendiriyoruz, diğer yandan yeni ihtiyaçların temelini atıyoruz. Çalışmalarımızda bize her zaman sağduyuyla destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Selçuklumuz için her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme