Piers Morgan: Viyana sosisi gibi

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a veda röportajını yapan gazeteci Piers Morgan, Wout Weghorst için 'Viyana sosisi' dedi.

Piers Morgan: Viyana sosisi gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırmızı Şeytanların Arsenal'a kaybettiği maçın ardından sosyal medyada bir paylaşım yapan Piers Morgan şunları söyledi: "Kibirli bir teknik direktör, tarihin en iyisine saygısızlık edip onun yerine Viyana sosisi gibi birini koyarsa sonuç böyle olur." Wout Weghorst, Manchester United formasıyla Crystal Palace'a karşı çıktığı ilk maçından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. İkinci maçında ise Arsenal'a 3-2 kaybettiler.

WEGHORST ELEŞTİRİSİ

Sezon başında Beşiktaş 'ın Burnley’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Wout Weghorst, devre arasında İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Bu transfer sebebiyle başta teknik direktör Erik ten Hag  ve Weghorst eleştirilerin odağında. Manchester United kariyerine iyi başlayamayan Weghorst, Arsenal maçına da ilk 11'de başladı. Weghorst, 90 dakika sahada kalmasına rağmen gol pozisyonuna girmeyi başaramadı. Maç boyunca şutu dahi olmayan Weghorst, defansif anlamda da yetersiz kaldı. 

"ANTRENMANLARDAN MEMNUN DEĞİLDİM"

Manchester United’lı taraftarların eleştiri odağında olan Hollandalı golcü Weghorst,  Sky Sports'a verdiği demeçte transfer sürecini anlattı. Hollandalı golcü, "Telefon gelmeden önce menajerimle mesajlaşıyordum. Açıkçası Beşiktaş'taki antrenmanlardan memnun değildim ve dürüst olmak gerekirse şikayetçiydim." şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme