Pınarbaşına kadın eli değecek

Konya'da uzun yıllar basın sektöründe değişik birimlerde görev yapmış olan Ayşe Uğur, Mersin'inin Mut ilçesine bağlı Pınarbaşı mahallesine muhtar adayı oldu.

Konya’da basın sektöründe değişik birimlerde yıllarca görev yapan Ayşe Uğur, yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde mahalle muhtarlıklarına aday Mersin’inin Mut ilçesine bağlı Pınarbaşı mahallesine muhtar adayı oldu. 

Pınarbaşı Mahallesi muhtar adayı Ayşe Uğur, mahallesine bir kadın elinin değmesi gerektiği için aday olduğunu kaydetti.  Uğur ‘Ben hizmet etmeyi seven bir insanım. Birçok dernekte görev yaptım. Güzel işlere imza atacağıma inanıyorum. Mahalle halkımızın ne istediğini çok iyi biliyorum. Neler yapabileceğimi de biliyorum. Ben bir siyasetçi değilim. İnsanlar hangi partiden olursa olsun ben onlara hizmet etmeye talibim’ ifadelerini kullandı.

Pınarbaşına kadı eli değecek

Pınarbaşı halkının da kendisine samimiyet ve taktirle desteklediğini ifade etti. Uğur ‘Ben hizmetlerim kadı ve çocuk öncelikli olacak. Tüm mahalle halkımızı sıkıntılarına ihtiyaçlarına cevap vermek için hep içiçe olacağız. Başarıya ulaşmak için eleştiriye açık olma bilinci içerisinde eleştiri ve şikayetlere öncelik vereceğiz. Pınarbaşına kadın elini değirecek ve güzellik getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kadının olduğu yerde güzellik, bereket, bolluk ve huzur olur ‘ ifadelerini kullanıp Pınarbaşı mahalle sakinlerinden destek istedi
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme