Putin'den Önemli Açıklama: Ukrayna'daki Çatışmayı Sonlandırmak İstiyoruz!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vişnyevski Askeri Hastanesi ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili önemli mesajlar verdi.

Putin'den Önemli Açıklama: Ukrayna'daki Çatışmayı Sonlandırmak İstiyoruz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Putin, çatışmanın bir an önce sona ermesi arzusunu dile getirerek "Sonsuza dek savaşmak gibi bir niyetimiz yok, ancak kendi şartlarımızla çatışmayı sonlandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Ukrayna'nın düşman olmadığını vurgulayan Putin, ancak bazı çevrelerin Rusya'yı stratejik yenilgiye uğratmak amacıyla Ukrayna'yı kullanmaya çalıştığını ifade etti.

Putin Yapılanların Cezasız Kalmayacağını Belirtti!

Putin, Vişnyevski Askeri Hastanesi'nde yatan askerler ile bir araya gelerek Ukrayna'da savaşan askerlere desteklerini iletti. Ayrıca Batılı ülkelerin Ukrayna'yı kullanarak Rusya'ya karşı savaş çıkarmak için uzun süre Kiev rejimini desteklediğini belirterek bu durumu eleştirdi. Putin, Belgorod'a yapılan füze saldırısının ardından Rusya'nın kararlı bir şekilde karşılık vereceğini ve saldırıların cezasız kalmayacağını vurguladı. Putin, bu bağlamda yüksek hassasiyetli silahlar kullanarak askeri tesisleri ve paralı asker merkezlerini vuracaklarını kararlı bir şekilde dile getirdi.

Bakmadan Geçme