Reyhanlıoğlu: Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil

Daha önce deprem bölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'İngiliz uşağı defol!' diyen eski AKP Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, bu sefer de sosyal medya hesabından saldırgan paylaşımlarda bulundu. Reyhanlıoğlu, 'Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil' ifadesini kullandı.

Reyhanlıoğlu: Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde arama kurtarma çalışmaları hala sürüyor. Ekrem İmamoğlu'na hakaret eden Reyhanlıoğlu, twitter hesabından açıklama yaptı. 
Reyhanlıoğlu kendisini, "İmamoğlu bir grup insanla enkaz bölgesine geldi. Ben yakınlarımın enkazdan çıkarılmasını bekliyordum. O bölgeden olmayan, yanlarında getirdikleri kişiye hemen mikrofon uzattılar, o şahıs burada devlet yok çalışma yok diye her zaman yaptıkları gibi yalan söyleme başladı" sözleriyle savundu. Reyhanlıoğlu daha sonra yaptığı paylaşımlarında, “Şahısa burada yaşıyorsanız bana adresini söyleyin  dediğimde adres veremedi. Türkiye'nin her yerinden gelen iş makinaları AFAD ekipleriyle harıl harıl çalışma yapılırken onların provokasyon yapmalarına tepki gösterdim. Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme