• Haberler
  • Konya
  • Ribat  'İyiliklerimizle ısıtalım ' kampanyası başlattı

Ribat  'İyiliklerimizle ısıtalım ' kampanyası başlattı

Ribat Eğitim  Vakfı, yardıma ihtiyacı olan zor durumda olan ailelerin çocuklarına farkındalık oluşturmak ve ailelerin yaşadığı zorluğa destek olmak amacıyla ' iyiliklerle ısıtalım ' isimli başlattığı yardım  kampanyasına kesintisiz devam ediyor.

Ribat  'İyiliklerimizle ısıtalım ' kampanyası başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce çocuklar üşümesin sloganı ile Konya merkez  başta olmak üzere ilçelerinde ve köylerinde yüzlerce çocuğa sevinçler yaşatan Ribat, bu kış da hane hane ziyaretler gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi ailelerin dualarını alıyor.

Mont kaban ve bottan oluşan hediye paketlerini 150 TL lik yardım bedelleri ile hazırlayarak bağışçıların emanetlerini ailelere ulaştırıyor. Sosyal Denetleme ekibi ile belirlenen ailelere kış boyunca yardımlar devam ediyor.

Kampanya hakkında bilgi veren  Ribat Asevi Müdürü Ali Sakman; “ Yardım heyetimiz tarafından belirlenen  tüm mağdur çocuklara yardım ulaştırmaya çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan zor durumda  kalmış, maddi sıkıntılar yaşayan çocukların ve ailelerin  hayatla olan mücadelesinde yardım eli uzatmak ve bu sıkıntılarını  azaltmak amacıyla bağış kampanyamıza destekte bulunabilirsiniz. Bizler 150 liralık bağışlarla çocuklarımız için hediye paketleri hazırlıyoruz. Onların kışlık montlarını botlarını yavrularımıza teslim ediyoruz.

Kurulduğu günden beri nerde mazlum nerde darda kalmış ailelerimiz varsa yanlarında olduk. Her zaman olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile birlikte ısıtalım diyerek başlattığımız bu iyilik faaliyetlerimizde kardeşlerimiz de yer alabilir; 0 332 350 79 79 dan bilgi alarak bizlere ulaşabilirler. Şimdiden destek olan, katkı sunan az çok demeden iyilikle sevindiren tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi ŞEYMA BIYIKLI

Bakmadan Geçme