• Haberler
  • Güncel
  • Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek: Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek Neye Çıkar? Rüyamda Farenin Bir Şey Yediğin Gördüm!

Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek: Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek Neye Çıkar? Rüyamda Farenin Bir Şey Yediğin Gördüm!

Alınacak derslerden sonra gelecek güzel günleri müjdeler ve güzel vakit geçirmek olarak tabir olur.

Farenin gelip yemeğine musallat olduğunu görmek, dikkatli ve özenli davranılması gerektiğini gösterir. Etrafında sevilen bir insan olmasına rağmen üst üste yaptığı hatalar veya huyunda meydana gelen değişimlerle sevdiklerinin gözünden düşme tehlikesinin olduğuna delalet eder. İş işten geçmeden farkına varacağını ve davranışlarına çekidüzen vereceğini gösterir.

Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek Neye Çıkar?

Alınacak derslerden sonra gelecek güzel günleri müjdeler ve güzel vakit geçirmek olarak tabir olur. İş yerinde yaptığı hatayı yakın zamanda telafi etmesi, yardım istemekten çekinmemesi gerektiği anlamına gelir. Temiz kalpli olduğunu, herkesi kendisi gibi gördüğünü ama öyle olmadığını anladığında büyük üzüntü yaşadığını gösterir. İnsanları sevmekten ve yardımseverlikten ne olursa olsun vazgeçmeyen ama zararlı bir durum sezdiğinde kabuğuna çekilen ve kendini korumaya alan bir kimse olarak tabir edilir.

 

Bakmadan Geçme