Saadet Partisi, Ocak Ayı Divan teşkilatı için toplandı!

Saadet Partisi, Karatay İlçe Teşkilatı Ocak Ayı İlçe Divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Meram Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkan, konuşmacı olarak katıldı.

Saadet Partisi, Ocak Ayı Divan teşkilatı için toplandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi, Karatay İlçe Teşkilatı Ocak Ayı İlçe Divan toplantısını gerçekleştirdi.  Partinin İl binasında yapılan toplantıya Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, İlçe yönetimi, ilçe bölge başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Meram Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkan da konuşmacı olarak katılım sağladı.

Toplantıda açıklama yapan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, yaklaşan yerel seçimlerin Konya için çok önemli olduğunu ifade etti.
Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden Konya’ya hakim olması için ellerinden gelen gayreti göstererek seçimlerde kazanacaklarının altını çizen Karaman, “Ülke ne zaman bir çıkmaza bir buhrana girdiyse Milli Görüş iktidarı döneminde bu buhranlardan kurtulmuştur. Milletimiz tarafından yeniden görev verildiği takdirde bu sıkıntıların hepsinin üstesinden gelinecektir” dedi.
Saadet Partisi’nin Karatay Belediye Başkan adayını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını dile getiren Fatih Karaman seçim öncesi parti teşkilatında bir proje ekibinin kurulduğunu ve Karatay için en önemli konulara yer verdiklerini söyledi.

Saadet Partisi, Ocak Ayı Divan teşkilatı için toplandı!


“O DÖNEMLERDE İMKANSIZLIKLAR İÇERİSİNDE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK”


Başkan Fatih Karaman’ın konuşmasının ardından söz alan Meram Belediyesi eski başkanı Mustafa Özkan, Milli Görüş iktidarının ve belediyeciliğinin Konya’ya ve özellikle Türkiye’ye kazandırdığı hizmetlerin önemine değinerek “Biz o dönemlerde imkansızlıklar içerisinde önemli hizmetler yaptık. Milli Görüş iktidarında ise memura, işçiye ve en önemlisi emeklilerin maaşlarına 2 kat zam yapılarak refah seviyesini önemli ölçüde artırdık” diye konuştu.

Saadet Partisi, Ocak Ayı Divan teşkilatı için toplandı!

Konuşmaların sonunda Saadet Partisi Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yeni Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İlhan’a devreden Eski Başkan Enes Alper’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

 

Bakmadan Geçme