Şahan Gökbakar'ın Göz Kamaştıran Süper Kupa Tepkisi!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki heyecanlı karşılaşmanın Arabistan yetkililerinin Atatürk posterleri ve pankartları yasaklaması nedeniyle iptal edilmesi, Türk futbolseverlerini üzdü.

Şahan Gökbakar'ın Göz Kamaştıran Süper Kupa Tepkisi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray taraftarı ünlü Şahan Gökbakar, Süper Kupa maçının iptali üzerine duygularını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Olay Yaratan Tepkisiyle Gündemde!

Şahan Gökbakar, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımda “Kulüplerin açıklamasını az bulanlar, beğenmeyenler olmuş. Arkadaşlar orası Arabistan! Tatlı dille, sakin sakin. Şu uçaklar bir kalksın da hayırlısıyla gelince yaparlar ne yapılacaksa..." şeklinde tepkisini dile getirdi. Bu olay, Türk futbolunun uluslararası platformlarda karşılaştığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi. Gökbakar'ın ifadeleri, futbolun ötesinde birçok duyguyu içinde barındıran bir tepki olarak değerlendirildi. Oyuncunun, sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklama sadece spor olaylarına değil, aynı zamanda ülkeler arası ilişkilere ve özgürlüklerin sınırlarına da vurgu yaptı. Futbolun bir spor olmasının yanı sıra toplumsal olayları etkileyen bir araç olduğu da bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Bakmadan Geçme