Şarjda unutulan telefon dehşet saçtı

Şarjda unutulan telefonun bataryası bomba gibi patladı. Ev küle döndü 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı

 Uzmanların yıllardır uyardığı fakat uyarılan dikkate alınmadığı elimizdeki hazır bomba cep telefonu yine bir faciaya neden oluyordu. Şarjda unutulan cep telefonunun bataryası adeta bomba gibi patladı. 

Şarjda unutulan telefon dehşet saçtı
Olay, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi 186. Sokak'taki bir apartmanın son katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki 4 çocuk annesi Ruken K., şarjı biten cep telefonunu şarja taktı. Ruken K., büyük bir hataya imza atarak bir süre sonra çocukları ile birlikte uykuya daldı. 

Şarjda unutulan telefon dehşet saçtı
Saatler gece 23:302u gösterdiğinde anne Ruken K. ile çocukları Umut K. (11), Buse K. (9), Onur K. (7) ve Hasret K. (3), bataryanın patlaması sonucu çıkan yangınla uyandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Şarjda unutulan telefon dehşet saçtı
Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen anne ve çocuklara olay yerinde oksijen takviyesi verdikten sonra Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ev yangında büyük hasar aldı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme