Seçgin: Konya için biz varız 

Büyük Birlik Partisi Genel Konya Milletvekili adayı Osman Seçgin 14 Mayıs'ta düzenlenecek 28. dönem Milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım sürerken seçim   çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçgin: Konya için biz varız 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın cadde, sokaklarında ve ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Seçgin, sahada partilerine teveccühün artarak devam ettiğini söyledi.

Seçgin, “Konya için biz varız. Bunu tüm Konyalı hemşerilerim söylüyor. Allah izin verirse bu seçim meclise Alperenler gidecek. Milletimizin teveccühü bize bunu gösteriyor. BBP’nin iktidarında hep beraber çalışacağız, hep beraber üreteceğiz, hep beraber kazanacağız. Kazandığımızı adil paylaşacağız. Ekonomimizin büyümesi için tedbirler alacak, büyüyen ekonomiden herkesin adil bir şekilde faydalanmasını da sağlayacağız.  Bu yüzden “Asgari Hane Geçim Rakamı Tespit Komisyonu” kurarak, bu komisyonun belirlediği taban miktardan daha az gelir elde eden ailelere, bütçeden pay vereceğiz" dedi.

Seçgin "Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi aday ve kendi amblemimiz ile seçime gireceğiz. Geçmişte iki oyum olsa birini size verebilirim diyen vatandaşlarımız bulunuyordu. Bizler de bu seçimlerde iki oyunuzdan birinize talibiz. TBMM seçimlerinde oyunuzu Büyük Birlik Partisine, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a istiyoruz. Bu seçimlerde Konyalı hemşerilerimizin partimize güçlü desteğini bekliyoruz. Bu seçim baraj yok, Oylar Büyük Birliğe, Muhsini Duruş Meclise!” diye konuştu

Bakmadan Geçme