Sektöre yeni bir soluk geldi

Konya'da Cuma akşamı sanatçı Tuğçe Kandemir'in de sahne aldığı görkemli bir törenle açılışı yapılan Logale Lounge kafenin sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. 

Sektöre yeni bir soluk geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Restoran ve kafe sektörünün şık bir mekanda tecrübeli kadrosu ve farklı dizaynı birleştirildiği Logale Lounge kafe geçtiğimiz Cuma günü kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile hizmete açıldı. Açılışa yeni neslin sevilen genç sanatçısı Tuğçe Kandemir şarkılarıyla eşlik etti.

Açılış öncesi yaklaşık 1 saat sahnede kalan Kandemir davetlilere birbirinden güzel şarkıları ile müzik dolu bir akşam yaşattı. 

Konyanın tanınmış isimlerinden Sami Topbaş’ın oğulları Mevlüt ve Mustafa Topbaş işletmelerinin açılışında tek tek misafirleriyle ilgilendi.

afe işletmecisi Kurtuluş Güler, genç girişimcilerle beraber sektöre tekrar katıldığını söyledi. Güler, “Mekanımız, sloganımızda olduğu gibi alışagelmişin dışında, hayal ettiğiniz gibi. Konya’da olmayan değişik menülerle, insanlara bu sektörde en güzel tatları tattırmayı hedefliyoruz. Bu menüde her şey kendi imalatımız olacak ve doğal malzemeler kullanılacak. Bu sayede 25 kişiyi istihdam ediyoruz. Adresimiz internette ve sosyal medya hesaplarımızda mevcut. Herkes rahatlıkla ulaşabilir” dedi. İşletme sahiplerinden Mevlüt Topbaş, “Burada insanların nezih ve rahat bir şekilde vakit geçirmeleri için bir ortam oluşturduk. Hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme