• Haberler
  • Spor
  • Selçuklu Belediyesi eğitime kapalı spor salonu ve suni çim saha desteği sağladı

Selçuklu Belediyesi eğitime kapalı spor salonu ve suni çim saha desteği sağladı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Selçuklu Fen Lisesi'ne kazandırılmak istenen kapalı spor salonu ve suni çim sahanın yapımı sürdürülüyor.

Selçuklu Belediyesi eğitime ve gençliğe olan desteğine ilçede bulunan okullara kapalı spor salonları ve suni çim sahalar kazandırarak sürdürüyor.

Bu çerçevede projelendirilen Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Sahanın yapımı aralıksız sürüyor. Selçuklu Belediyesi eğitimi ve gençliği her zaman önemseyerek, kapalı spor salonu ile bu yatırımlarını arttırıyor.

İnşa edilen kapalı spor salonu, bodrum ve zemin kattan oluşurken,bodrum katında 4 adet spor salonu, 2 adet soyunma odası, teknik alanlar ve duşlar bulunacak. Zemin katta ise hentbol ölçeğinde spor salonu, 2 adet soyunma odası, bay-bayan öğretmenler odası ve duş alanları yer alacak.

 

“Elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’da okulların ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim yatırımlarını ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini dile getirerek, "Selçuklu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın isteklerine her şartta önem veriyor, çocuklarımızın daha nitelikli ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor ve onlar için ne yapsak az." dedi.

Selçuklu Fen Lisesinde kapalı spor salonu ve suni çim saha ihtiyacı olduğunu söyleyen Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak lisemizde gayet modern, spor alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor salonu ve yanında bir de suni çim sahayı kazandırmak için çalışmalara başladık. Günümüz şartlarından uygun ve tüm detaylar düşünülerek inşa edilen spor salonlarımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah okulumuza çocuklarımızın daha modern ve konforlu bir ortamda spor yapmalarını sağlayacak nitelikli bir tesisi kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediyesi eğitime kapalı spor salonu ve suni çim saha desteği sağladı

Pekyatırmacı, Hem eğitim hem de spor alanında ilçeye değer katacak yatırım olduğunun altını çizerek, hem milli eğitime hem de spor camiasına hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Bakmadan Geçme