• Haberler
  • Konya
  • 'Sema Nedir Bilir Misin?' Etkinliğine Davetlisiniz

'Sema Nedir Bilir Misin?' Etkinliğine Davetlisiniz

Konya'da, Mevlâna Celaleddin Rumi'nin 750. vuslat yıl dönümü kapsamında düzenlenen 'Vuslat Vakti' temalı Şeb-i Arûs programları, birbirinden anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Sema Nedir Bilir Misin?' etkinliği, İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

'Sema Nedir Bilir Misin?' Etkinliğine Davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da Hz. Mevlâna'nın 750. vuslat yıl dönümü şeb-i arûs programları devam ediyor.

Bu kapsamda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Sema Nedir Bilir Misin?" etkinliği, İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Etkinlik, 11 Aralık tarihinde, saat 11.00 ve 14.00'te düzenlenecek olup, İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Hz. Mevlâna'nın manevi mirasını yaşatma ve anlama amacı güderek, sema ritüelinin önemine vurgu yapacak olan etkinlikte  katılımcılar, bu özel etkinlik kapsamında Mevlâna'nın öğretilerine daha yakından tanıklık edecek. Ayrıca katılımcılar, O’nun evrensel mesajlarını anlama fırsatı bulacaklar. Öte yandan, sema nedir ve sema ritüeli nasıl gerçekleştirilir gibi konularda bilgi edinme imkanı bulacaklar.

 

'Sema Nedir Bilir Misin?' Etkinliğine Davetlisiniz
Özel Haber

Bakmadan Geçme