Sevgili isteği cezaevine soktu: aşkından hırsızlık yaptı!

Cezaevinden bir ay önce çıkan ve canı sıkılan sevgilisini gezdirmek isteyen zanlı, otomobil çaldıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, zanlılar etrafı kontrol ettikten sonra bir otomobili çalarak kayıplara karıştı. Aracın sahibi ise otomobili yerinde göremeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. Verilen ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Aracın çalındığı bölgeye 50 tane güvenlik kamerasını incelemeye alan Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri zanlıların kimliklerini belirledi. 22 tane suç kaydı bulunan A.Y. (19) ve 18 adet suç kaydı bulunan Y.Ç. (28) olduğunu tespit eden ekipler zanlıları kıskıvrak yakaladı.

Sevgili isteği cezaevine soktu: aşkından hırsızlık yaptı!

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen A.Y. verdiği ifadesinde, "sevgilimin canı sıkılıyordu, ben de gittim otomobil çaldım" dedi. Emniyette yapılan işlemlerin tamamlanmasıyla A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Y.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalınan otomobil ise sahibine teslim edildi. Diğer taraftan ise, A.Y.'nin başta oto hırsızlık olmak üzere 22 adet suç kaydı bulunduğu ve 1 ay önce ise oto hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden çıktığı öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme