Sezen Aksu Cushing sendromuna yakalandı!

Onur Akay, Sezen Aksu'nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing Sendromuna yakalandığını dair açıklamalarda bulundu.

Sezen Aksu Cushing sendromuna yakalandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu, yakın dostu ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun tost yediği sırada fotoğrafını çekmiş ve sosyal medyada paylaşmıştı. Müftüoğlu’nun paylaştığı fotoğrafta Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi ise sevenlerini meraklandırmıştı.

Duyurduğu hastalık ve ölüm haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Sezen Aksu’nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing sendromuna yakalandığını duyurdu. Akay, “Sezen Aksu, 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen hatta Türkan Şoray’da da olan Cushing Sendromu rahatsızlığına yakalandı. Hormonal bir bozukluk olan bu rahatsızlık ile ilgili hastanedeydi. O fotoğraf hastanenin kantininde çekilmiş. Aksu, aynı zamanda Check-up yaptırdı ve tüm sonuçları çok iyi çıktı ama Cushing Sendromu önemli bir rahatsızlık ve hayatını kaybedenler oluyor. Büyük sanatçımıza bu rahatsızlığından dolayı acil şifalar ve sağlıklı uzun ömürler dilerim.” dedi.

Cushing Sendromu böbreküstü bezinin üretmesi gerektiğinden fazla kortizol üretmesi durumunda ortaya çıkar.

Bakmadan Geçme