Sinan Ateş'in ailesinden yeni açıklama

Geçen yıl 30 Aralık 2022 tarihinde Çankaya'da motosikletli iki kişi tarafından suikast sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Sinan Ateş'in ailesinden yeni açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasetin bu alçak suaikastten pek uzak olmadığını söyleyen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, “Şehit eşim her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde değildiyse de gerçekler belgeleriyle ve tüm yönleriyle açığa çıktığında görüleceği üzere siyaset, bu alçak suikastten pek uzak değildir.” ifadelerine yer verdi.

Suikasttin insanlık dışı olduğunu söyleyen Ayşe Ateş, Bu insanlık dışı suikastin siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ateş, “Ateş ailesi olarak beklentimiz; ateşin yalnızca düştüğü yeri yakmakla kalmaması, herkesin bu ateşi yüreğinde hissetmesi, Türk milletinin evladı olan Sinan Ateş'in davasına bütün bir milletin sahip çıkmasıdır. Bu vesileyle ilk günden veri gerek sosyal hayatın içerisinde gerekse sosyal medyada yanımızda olduğunu hissettiren herkese tekrar teşekkür ediyoruz.”
 

Bakmadan Geçme