Sinan Engin'den Gelen UEFA Duyumları! Galatasaray Taraftarını Endişelendiren Gelişme

Futbol camiasının önemli isimlerinden Sinan Engin, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki durumuyla ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Sinan Engin'den Gelen UEFA Duyumları! Galatasaray Taraftarını Endişelendiren Gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Engin, canlı yayında UEFA'dan aldığı duyumu paylaştı. Sözleri kısa sürede gündem haline gelirken sarı-kırmızılı taraftarlar endişeli bir bekleyiş içerisine girdi. İşte Sinan Engin'in ifadeleri!

“Grup Sonuncusu Yapmaya Çalışıyorlar”

Lozan'da oturan ve UEFA lobisinden olan bir iş adamı arkadaşımdan önemli bir bilgi aldım ve bana dediği şuydu: ''Sevgili Sinan dostum, UEFA lobisinin ve ağır toplarının tercihleri Bayern Münih ve Manchester United'tan yana. Galatasaray'a şans vermiyorlar. Grup sonuncusu yapmak istiyorlar. Takdir haklarını onlara veriyorlar. Bu durum oldukça endişe verici. Hakemlerin yönetimi de maçlar boyunca rezil bir seviyede. Galatasaray aleyhine kararlar veriliyor.”

Sinan Engin, "Galatasaray'ın maçlarına bakın mesela elemelerde hiçbir maçta doğranmadı. Zorlandıkları Molde ve Kopenhag karşısında da hakem facialarıyla karşılaşmadı. Ancak Bayern Münih ve Manchester United müsabakalarında skandalların ardı arkası kesilmedi. Bu durumda bir iş dönüyor. Maçları tek tek incelediğinde haklılık payını göreceksin." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme