Sivasspor Fenerbahçe'yi konuk edecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda Sivasspor ile ligde 36'ncı kez karşılaşacak. Ligde 21 maçlık yenilmezlik serisiyle Kanarya, bu sezon deplasmanda kayıpsız devam ediyor.

Sivasspor Fenerbahçe'yi konuk edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 33'üncü haftasında Sarı-lacivertliler, yarın saat 20.00’de 4 Eylül Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşacak.

Maç öncesi Fenerbahçe, 32 maçta 27 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 85 puanla ligde ikinci sırada yer alırken, Kırmızı-beyazlılar ise 32 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 44 puanla 9. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe ligde oynadığı son 7 maçta sahadan 3 puanla ayrıldı. 

36. randevu

Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 35 kez karşılaştı. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-lacivertliler 20 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez galip geldi. 8 karşılaşma ise berabere bitti. Müsabakalarda Fenerbahçe rakip filelere 75 gol atarken, Sivasspor 45 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçı ev sahibi 4-1’lik skorla kazandı.

 

Düdük Cihan Aydın'da 

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme