Şivlilik ve kandil simiti dağıtıldı

Milli Çözüm Dergisi Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'ŞİVLİLİK ve KANDİL SİMİTİ' dağıtımı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Milli Çözüm Dergisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bişkin de katıldı.

Şivlilik ve kandil simiti dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen programda Milli Çözüm Dergisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bişkin, önemli açıklamalar yaptı. Öncelikle, mübarek aylara ulaşmamızı Bişkin, "Onur ve yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin acısı ve üzüntüsü ile maalesef buruk bir şekilde, hep birlikte yaşıyoruz" dedi. Daha sonra böyle önemli günlerin değerini bilerek, Allah'a yönelerek geçirmek gerektiğini vurguladı.

Şivlilik ve kandil simiti dağıtıldı

Bişkin, Filistin-Gazze ve Mescidi Aksa'da, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Hindistan'da, Afrika'da, Asya'daki mevcut duruma da dikkat çekti: ‘’Tüm bunların yanında başta Filistin-Gazze ve Mescidi Aksa'da, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Hindistan'da, Afrika'da, Asya'da ve tüm dünyada ezilip sömürülen, kahredilen, kanları dökülen, türlü mezalimlerle can veren kardeşlerimizin acılarını yüreğimizde hissetmeli, huzurlu ve onurlu bir hayata kavuşmaları için gözyaşı dökmek ve elbette Şeytanın yaveri olan İsrail'in siyonist Yahudilerin zulüm ve saltanatları yıkılsın diye dualar etmek gerekmektedir. Yetmez, tüm insanlığın kurtuluşu için canla başla çalışıp çabalamak ve gayret etmek amacıyla yeni yol haritaları belirlemek, Hakkı, hakikati anlatmadık ve yalandan, yanlıştan ve batıldan kurtarılmadık tek bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar yol haritalarımızda ilerlemek en doğru hareket olacaktır’’- dedi.

 

"EN BEREKETLİ VE RAHMET DOLU DÖNEMLER"

Üç ayların bilinçlenmek için manevi bir fırsat olduğunu söyleyen Bişkin, bu günlerin Rabbimiz'in insanlığa sunduğu en bereketli ve rahmet dolu dönemler olduğunu hatırlattı ve konuşmasını dua ile bitirdi.

Şivlilik ve kandil simiti dağıtıldı

 

"ŞİVLİLİK VE KANDİL SİMİTİ DAĞITILDI"

Açılış konuşması sonrası şivlilik ve kandil simiti dağıtıldı. 

 

Bakmadan Geçme