• Haberler
  • Güncel
  • Steam'den Hafta Sonu Sürprizi: Değeri 300 TL'ydi, Bedava Oldu!

Steam'den Hafta Sonu Sürprizi: Değeri 300 TL'ydi, Bedava Oldu!

Yılbaşında benzersiz kampanyaları ile öne çıkan Steam uygulaması hafta sonuna özel yeni ücretsiz oyun kampanyaları ile öne çıktı.

Steam'den Hafta Sonu Sürprizi: Değeri 300 TL'ydi, Bedava Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oyunseverlerin yakından takip ettiği uygulamada 300 TL değerindeki fantastik oyun ilk kez ücretsiz oldu. Sevilen bağımsız oyunlar grubunda yer alan büyük bütçeye sahip AAA yapımı onlarca oyunda başlatılan çılgın indirimler hafta sonuna damga vurdu.

Hangi Oyun Ücretsiz Oldu?

Bu hafta için hazırlanmış indirimli oyunlar kategorisinde yer alan Sail Forth isimli oyun ücretsiz oldu. 19,99 dolar Türk lirası karşılığı 300 TL olan bu oyun ücretsiz oldu. Okyanusun gizemini keşfetmek isteyenler için ilginç ve geliştirici bir deneyim sunan bu oyun Epic Games Store hesabıyla Steam uygulamasına giriş yapanlar için ücretsiz olarak oynanabilecek.

7 Gün Boyunca Ücretsiz Olarak Oynanacak!

Bugün itibariyle başlayan ücretsiz oyun uygulaması bir hafta boyunca devam edecek. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanesine eklemek isteyenler Steam sayfasında bulunan “yükle” butonuna basıp sipariş ver alanını aktif hale getirmelidir. Kütüphaneye eklenen oyun 18 Ocak günü saat 18.00'a kadar herhangi bir ücret ödemeden oynanabilir.

 

Bakmadan Geçme