Süper Lig'de zihniyet değişmiyor

Avrupa futbol liglerinin başlamasıyla birlikte kötü sonuçlar alan takımlar ilk cezayı Teknik Direktörlere keserken geçtiğimiz yıllarda Teknik Direktör değiştirme konusunda Avrupa'da zirveyi süper lig alıyordu.

Süper Lig'de zihniyet değişmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sezon son 1 ayda hız kazanan ayrılıkların ardından 24 haftada değişen hoca sayısı 10'a ulaştı. Süper lig’deki başarısız sonuçların faturasını Teknik Direktörlere kesen yönetimlerin  yaptıkları tercihler taraftarlar tarafından eleştirilmeye devam ediliyor.

KONYASPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR
Konyaspor, İlhan Palut ile yolları ayırdıktan sonra yeni Teknik Direktörleri ile  çıktığı 5 maçta puan dahi kazanamazken lig de küme düşme hattına hızlıca yaklaştı. İlhan Palut’la yolların ayrılması üzerine  taraftarların tepkisini alan yönetim,  göreve yeni getirdiği Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile de yolları ayırmayı planlıyor. 

24 HAFTADA DEĞİŞEN HOCA SAYISI 10
Süper Lig kulüplerinde bu sezon 10 teknik adam değişimi yaşandı. Kasımpaşa ile Ankaragücü 2 kez bu yola başvururken; Hatayspor, İstanbulspor, Beşiktaş, Konyaspor, Gaziantep FK ve Alanyaspor olmak üzere 8 takım teknik heyetinde kan değişimine gitti.
Gaziantep'te Erol Bulut'un yerine Erdal Güneş gelirken Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan- Sedat Ağçay ve Alanyaspor'da Francesco Farioli-Ersun Yanal değişimleri yaşandı.

Bakmadan Geçme