Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in önümüzdeki iki hafta boyunca şifresiz olarak yayınlanacağını bildirdi.

Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için düzelenen ‘Omuz Omuza’ yardım kampanyasına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3-13 Mart tarihlerinde oynanacak Spor Toto Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını söyledi.

Bakan Kasapoğlu, yaptığı açıklamada “Aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu günler elbet geçecek. Sporun iyileştiren, birleştiren gücünden her daim destek alacağız. Kıymetli sporseverlerle şunu paylaşmak istiyorum. beIN Group’la yaptığımız görüşmeler neticesinde bundan sonra oynanacak 2 haftayı şifresiz ve herkese ulaştıracak karar alındı” şeklinde konuştu.


Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun konuşmasının tamamı şu şekilde:

“Spor camiamızın çok kıymetli paydaşlarını, değerli seyircilerimizi selamlıyorum. Zor günlerden geçiyoruz; millet olarak, ülke olarak. Acımızı hafifletecek tek yol, ortak duygumuzu bir araya getirecek yollar ve birlik ve beraberlik. Depremin ilk anından itibaren aziz milletimizin bu iradeyi gösterdiğini gördük. Devletimizin ve milletimizin her zamanki gibi omuz omuza olması bizim için bir gurur tablosuydu. Peş peşe yaşanan depremler; bu süreçte futbol camiamızın kenetlenmesi gurur vericiydi. Camiamızın her bir ferdiyle gurur duyuyoruz.

İnşallah bu gece de bu tabloyu taçlandıracak bir gece olacak. Bu geceye omuz veren futbol camiamızın her bir paydaşına şükranlarımı sunuyorum. Spor bir dostluk köprüsü, centilmenlik, dayanışma… Arması, forması birbirinden farklı olsa da ortak duyguların birleştirdiği sporcularımızın tarihe geçen bir dayanışma örneğini sergiliyorlar. Spor camiamızın her dönem bu birliği, beraberliği ortaya koyması gerektiğini düşünüyorum. Aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu günler elbet de geçecek. Sporun iyileştiren, birleştiren gücünden her daim destek alacağız. Kıymetli sporseverlerle şunu paylaşmak istiyorum. beIN Group’la yaptığımız görüşmeler neticesinde bundan sonra oynanacak 2 haftayı şifresiz ve herkese ulaştıracak karar alındı. Omuz omuza yardımlaşma gecesine katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Bakmadan Geçme