Sürücünün dalgınlığı, milletin yardımseverliği ile telafi edildi
Sarıyer Rumeli Kavağı'nda denize düşen otomobilde sürücünün imdadına balıkçılar ve vatandaşlar yetişti. Teknedeki bir kişi denize atladı, çevredekiler seferber oldu. O anlar kameraya yansıdı.
Kaza, İstanbul Sarıyer Rumeli Kavağı’nda meydana geldi.
İhlas Haber Ajası'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu balıkçı barınağındaki mendirekten denize düştü.
Balıkçı teknesinde bekleyen 3 kişi otomobili denize düştüğünü görünce yardıma koştu. O esnada denizde balıkçı teknesinden bir kişi de denize atlayarak yüzerek otomobilin yanına geldi. Sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı.
KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI
Otomobilin denize düştüğü o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki otomobilin denize düştüğü ve çevredekilerin denize düşen araca yardıma koştuğu, denizdeki balıkçı teknesindeki bir kişinin ise denize atlayarak yardıma geldiği görülüyor.